Suviniemi
Varusteet Soutuvene Kahvinkeitin Vedenkeitin Hella/uuni 2*Jääkaappi Oma laavu/grillauspaikka Kylmä ja kuuma vesi Lapsille leluja ja pelejä Uusi erillinen rantasauna (puukiuas) Uusi Biolan kuivakäymälä Kaasugrilli (+kaasupullo) Etäisyydet Ikaalinen 13km Ikaalisten Kylpylä 11km Jämin vapaa-ajan keskus   7km Tampere 64km Helsinki        246km Pori 80km Hinnat Talvikausi (syyskuu-toukokuu) 480€ /vko tai 350€ /vkl Kesäkausi (kesäkuu-elokuu) 900€ /vko (heinäkuu 1000€ /vko)

Käytössäsi on iso päämökki, jossa yhteensä 3h+keittiö (n. 80m2) ja takka. Isoista ikkunoista avautuvat esteettömät näkymät Salavanjärvelle. Mökin edessä katettua terassitilaa, jossa mm. kaasugrilli.

Rannassa on erillinen uusi Kontio saunarakennus (n. 30m2), jossa ison saunan lisäksi tupa jossa majoitustilaa, jääkaappi, mikro ja pöytäryhmä. Saunan edessä terassitila yhdistyy laituriin, josta pääsee uimaan. Ranta on kovapohjainen ja soveltuu hyvin myös lapsille.

Mökin yhteydestä löytyy erillinen uusi Biolan-kuivakäymälä omassa siistissä rakennuksessaan.

Paikassa on omaa rantaviivaa n. 400m, joten tässä kohteessa voit lomailla aivan omassa rauhassa. Rannan tuntumassa on myös oma laavupaikka jossa voit savustaa kalat tai vaikka tehdä nuotiokahvit. Mökki sijaitsee 11km päässä Ikaalisten kylpylästä, josta löydät kattavat harrastusmahdollisuudet niin urheiluun, viihteeseen kuin ravintolapalveluihin.

Suviniemi esittely
Valitse mökki
Ajoreitti Tampereelta
2*Mikro Stereot Taulu-tv Nuotio paikka
LINTUKODON LOMAMÖKIT Suviniemi
Facebook
© Copyright Rami Suni. Luvaton kopiointi sivuilta kielletty.
Yhteystiedot
Rami Suni puh. 044-7455501 lintukodonlomamokit (at) gmail.com
Lomapaikka, jossa nautit oman järven rauhasta kuitenkin aktiviteettien ympäröimänä
Suviniemi (110m2)